Cappuccino in Curaçao!

Cappuccino in Curaçao: Reis naar het paradijs?

Een spannend boek over een reis naar het betoverende eiland. Is het altijd vrolijk? Wat hebben New York en Shrek met Curaçao te maken? En wist je dat zelfs Madurodam zijn oorsprong heeft op het eiland?

De officiële Biblion-recensie:

NU overal te koop!

One thought on “Cappuccino in Curaçao!

  1. Ik heb dit boek gelezen op het strand Cas Abou , ja ik ben er zo eentje, een 2e huis op Curaçao, ik herkende mezelf niet in de vooroordelen desalniettemin vond ik het een leuk boek, vlot geschreven, veel plaatsen herkenbaar voor mij .
    Wat ik heel jammer vond is je bezoek aan het aquarium/dolfinarium, vol over vissen schildpadden en anti-plastic maar vissen die in een piepklein aquarium zitten en dolfijnen ter vermaak van mensen is dan even niet erg , vond ik een domper
    Als ik ooit weg moet en zoek iemand om op m’n 2 hondjes te passen zou ik je vertrouwen, ik heb een leuk huis aan zee en nooit gasten ? echt niet

Comments are closed.