Un cappuccino per favore #verkeerde land

We zijn hier niet voor de lol, we zijn hier om te planken. Maar we rillen de hele dag in onze zomeroutfits en willen die niet nog natter maken dan ze al zijn. Hoogzomervakantie in Frankrijk hadden we ons warmer voorgesteld. Dus liggen we nergens, maar lopen langs plassen onder een paraplu over oude stadsmuren.

Met dit weer wil je veel binnen zijn. Dan maar van koffie genieten en doen alsof het vakantie is. Hoewel slechts 1 van ons blond is, bestellen we cappuccino. Dat is dom. Òf de Fransen weigeren Italiaans te leren en zo het recept fatsoenlijk te vertalen òf ze hebben een hekel aan buitenlanders. We krijgen espresso met spuitslagroom en een paar hageltjes in een klein kopje voor 3 Euro. Een koekje erbij dat al over de datum is.

Het valt soms niet mee om van Frankrijk te houden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *